SOCIALA MEDIER

Olivia byman - webbredaktör

GRAFISKT AV MIG

Webbredaktör

OLIVIA BYMAN

SOCIALA MEDIER

“Finns du inte på Sociala medier, finns du inte..” 

Att synas på plattformer som Facebook, Instagram, Twitter och Youtube är extremt viktigt om du vill visa ditt företag, förening, team eller liknande idag. Genom att synas på olika sociala medier visar du att ni finns och på det viset växer ni. 

Men för att lyckas på de olika plattformerna kärvs det att ni har en plan. Jag hjälper er att ta fram eran sociala medier strategi, för att på det bästa sättet nå ut till nya och befintliga följare på de olika plattformerna.

Har ni inga medier sen tidigare? Inga problem, jag hjälper er att fixa konton samtidigt. 

FACEBOOK

Facebook är ett kraftigt verktyg som tillåter dig att ha en dialog med dina följare. Publicera bilder, filmer, skriv texter och berätta vilka ni är på ett effektivt sätt.

INSTAGRAM

Få dina följare att komma närmare er genom att publicera personliga och “bakom kulisserna” bilder. Fånga dina följare och låt dom bli intresserade av er.

YOUTUBE

Varför inte göra en reklamfilm, visning eller intervjuer med er i föreningen, företaget eller teamet? Visa att ni finns och låt filmen synas på sociala medier och er webbplats.

TWITTER

Twitter är ett medium som tillåter dig att uttrycka dina åsikter. Skapa en dialog med dina följare och kunder genom snabba uppdateringar och korta meningar.

NYFIKEN PÅ SOCIALA MEDIER?

Kontakta mig så ser vi till att du syns redan idag!

KONTAKT

TEL: +46 734 00 13 17
Adress: Storgatan 68, 52431, Herrljunga

FÖLJ GRAFISKT AV MIG

© All rights reserved